Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Tα παιδιά των φαναριών. Εργασία μαθητών στο μάθημα της Νεολ. Λογοτεχνίας.

10 σχόλια:

  1. πραγματικα παρα πολυ ωραια εργασια εαν και δεν εχει και το πιο χαρουμενο θεμα.Συγχαρητηρια στα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πληροφορίες για αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Δεν πιστεύω πως κάποιος άνθρωπος θα σκεφτόταν ποτέ όλα αυτά τα κριτήρια για το πώς να συμπεριφερθεί σε ένα παιδί των φαναριών.Συγχαρητήρια για την εργασία σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή εργασία παιδιά.Αυτές πληροφορίες είναι άγνωστες στον περισσότερο κόσμο όπως και σε εμένα.Πιστεύω πως αν κάποιος διαβάσει αυτά που γράφεται όχι μόνο θα μπορέσει να πληροφορηθεί για τα παιδιά των φαναριών αλλά θα βγάλει συμπεράσματα για το μέλλον τους για τις συνθήκες ζωής τους αλλά και για πολλά ακόμη θέματα.Τέλος αφού τα σκεφτεί όλα αυτά θα συμπεριφερθεί με ανθρωπιά στα παιδιά των φαναριών,τα παιδιά μας.Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή εργασία.Αναφέρει πληροφορίες για τα παιδιά των φαναριών που προσωπικά δεν ήξερα.Η άθλια διαβίωση αυτών των παιδιών είναι πραγματικά απαράδεκτη.Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι πράγματα τα οποία θεωρούμε εμείς δεδομένα,εκείνα τα παιδιά τα θεωρούν πολυτέλεια.Η ζωή αυτών των παιδιών ουσιαστικά δεν είναι ζωή.Συγχαρητήρια και πάλι για την εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μια καλή εργασία η οποία απεικονίζει την σκληρή πραγματικότητα για τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.Συγχαριτίρια σε όλες που ασχολήθηκαν με την εργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετική η εργασία σας παιδιά, φαίνεται πόσο δουλέψατε και μας δώσατε να καταλάβουμε πως αυτά τα παιδιά ειναι οι "ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ",διότι οι συνθήκες διαβίωσής τους δεν είναι και οι καλύτερες( τα κακομεταχειρίζονται,η "δουλειά" που κάνουν δεν είναι με την θέλησή τους αλλά τα αναγκάζουν,τα εκμεταλλεύονται ).Γι΄αυτό λοιπόν πρέπει να βοηθάμε αυτά τα παιδιά(όχιόμως δίνοντας τους χρήματα-γιατί αυτό θα συνεχίζεται).Αυτά τα παιδιά βρίσκονται σε μια ηλικία που θα έπρεπε να πηγαίνουν σχολείο και να περνάν μια ευχάριστη ζωή όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ ωραία εργασία!!!
    Συγκλονιστικά όλα αλλά περισσότερο τι πραγματικά είναι αυτά τα παιδιά και από που κατάγονταν...
    ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΑΧΙΝΟΓΛΟΥ Β2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπεροχη εργασια!!!!μου αρεσε πολυ διοτι εμαθα πολλα πραγματα που δεν γνωριζα και με συγκλοσησαν!μεγαλη εντυπωση μου εκανε ο μεγαλοσ αριθμοσ των παιδιων που δεν πηγαινουν σχολειο.συγχαρητηρια στα κοριτσια που εκανα την εργασια!!!μπραβοοοοοο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή